Nježna i prefinjena vojvotkinja u drugačijem svjetlu: Uskočila u maskirno odijelo i s vojnicima odradila trening

Piše: S.P.

Uvijek elegantno odjevenu, profinjenu i vrlo nježnu britansku vojvotkinju Kate Middleton, cijeli je svijet imao priliku vidjeti u jednom sasvim novom svjetlu. Pridružila se vojsci i odradila s njima zahtjevan trening u maskirnom odijelu

Na službenom Instagram profilu vojvoda od Cambridgea osvanule se nove fotografije Kate Middleton koje su uspjele šokirati svijet. Na njima 40-godišnja vojvotkinja pokazuje kako se snašla u ulozi vojnikinje, a kada je s britanskom vojnom jedinicom odradila naporan trening.

– Danas na Dan oružanih snaga, William i ja želimo odati počast hrabrim muškarcima i ženama, prošlim i sadašnjim, koji služe u svim našim oružanim snagama, na moru, na kopnu i u zraku, ovdje u Ujedinjenom Kraljevstvu i u ostatku svijeta. Hvala vam za sve što ste vi i vaše porodice žrtvovali da biste nas zaštitili, poručila je vojvotkinja ispod objave.

Kate je uspjela oduševili sve prisutne vojnikinje i vojnike te ih zahvalila na prilici da iz prve ruke vidi kako izgledaju njihovi radni dani.

Nakon odrađenog treninga, Kate je uskočila u jedan od svojih omiljenih stajlinga kada je u pitanju opušteni kraljevski angažman. Riječ je o maslinastoj jakni, udobnim hlačama te čizmama koje nalikuju onima za planinarenje.

Pročitajte još