Cameron Diaz se vraća glumi, evo koja holivudska faca je na to uspjela nagovoriti

Piše: S.P.

Na radost mnogih obožavatelja, Cameron Diaz se nakon osam godina pauze vraća glumi.

Cameron će se pojaviti u novom filmu uz Jamieja Foxxa. Naslov filma je u skladu sa sretnom vijesti – “Back in Action”.

Glumac i muzičar Foxx objavio je vijest na društvenim mrežama, te je podijelio i telefonski razgovor između njega i Diaz.

Ova vijest stiže osam godina nakon što se par pojavio zajedno u onome što se na kraju ispostavilo da će biti posljednji film u kojem je Diaz glumila, a poslije kojeg se povukla iz filmskog svijeta i posvetila majčinstvu.

Cameron je u razgovoru istaknula da je “tako zabrinuta”, ali “uzbuđena” zbog povratka.

Tokom istog telefonskog razgovora, Foxx, koji je 2004. osvojio Oscara za ulogu američkog soul pjevača Raya Charlesa, povezao je glumicu s pobjednikom Super Bowla Tomom Bradyjem kako bi joj ponudio nekoliko savjeta o povratku iz penzije.

– Razgovarao sam s Jamiejem i rekao je da trebaš nekoliko savjeta o povratku iz penzije, rekao je Brady, koji se vratio u NFL u martu 2022., samo šest sedmica nakon što je najavio odlazak.

– Iskreno, ovo je upravo ono što mi je trebalo, odgovorila je glumica.

Foxx je u pisanom opisu svoje objave naveo kako je doista trebao pomoć kako bi nagovorio Diaz da se vrati.

– Cameron, nadam se da se ne ljutiš što sam ovo snimio, ali nema povratka, poručio je glumac.

Nakon što se Cameron povukla iz glume, bio je to veliki udarac za njene obožavatelje, pa će bez sumnje pozdraviti vijest da se glumica vraća za nadolazeći Netflixov film.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti