24 komada sunčanih naočala koje će obilježiti ljeto 2022.

Piše: Azra

 

Kada govorimo o modnim trendovima, oni se mijenjaju iz sezone u sezonu. Osim odjeće, tu su i razni modni dodaci koji će svakom outfitu dati završnu notu. Modne dodatke pomno biramo i oni su, zapravo, detalji koji čine razliku. Modni dodatak bez kojeg definitivno ne možemo u ljetnim danima su sunčane naočale, koje svaku kombinaciju čine posebnom.

Osim toga, sunčane naočale nisu samo modni dodatak, već imaju funkcionalnu ulogu, odnosno štite naše oči od sunca. Osim mačkastih okvira, te klasičnih crnih, u modi su vintage naočale koje su redizajn starog Chanela, a istovremeno su u modi i sportske biciklističke naočale koje su postale nezaobilazni dio streetstyle kombinacija. Kada govorimo o bojama, u trendu su naočale u svim nijansama.

Quay

Danielle Rattray

Warby Parker

Oscar Wylee

Corlin Eyewear

Coco and Breezy

Vogue Eyewear x Hailey Bieber

A Better Feeling

Moscot

Kimeze

Salvatore Ferragamo

Chanel

Lanvin

Delarge

 

Victoria Beckham

Gentle Monster x Mocler

Tol Eyewear

 

Maguire

Ray Ban

Louis Vuitton

Alexander McQueen

Safsafu

Bonlook

 

Port Tanger

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti