Fotografija koja mnogo govori: Dok se princ Albert veselo smije s gostima, Charlene ne može sakriti tugu

Piše: Azra

Princeza Charlene i princ Albert dočekali su goste u palači, a ona je jedva izmamila slabašan osmijeh. Iako se nakon dugog izbivanja, prvo zbog posjete rodnoj Južnoj Africi koji se odužio zbog njenog zdravstvenog stanja, a zatim boravka u ustanovi u Švicarskoj, vratila porodici, o lošem stanju u braku princa Alberta i princeze Charlene se ne prestaje govoriti.

Glasine je podgrijala činjenica da se Charlene nedavno propustila Bal ruža, tradicionalno godišnje okupljanje monegaške kraljevske porodice, a onda je iznenadila javnost svojim pojavljivanjem u palači Grimaldi i društvenim mrežama kruže njezine fotografije na kojima se napokon smješka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hello Monaco magazine (@hello_monaco)

 

Međutim, ovaj rijedak iskren smiješak brzo je nestao s lica princeze Charlene. Na službenom Instagramu monegaške palače objavljene su fotografije princa Alberta i princeze Charlene s njihovim gostima, a u oči upada drastična razlika u raspoloženju između kraljevskih supružnika

Dok se Albert široko osmjehuje, Charlene je jedva uspjela izmamiti slabašan smiješak i tako ponovo opravdala titulu ‘najtužnije princeze’.

Podsjećamo, Charlene je nedavno zabrinula obožavatelje objavivši svoj digitalni portret na Instagramu. Riječ je o NFT kolekciji koju je napravio umjetnik Junaid Sénéchal-Senekal za princezinu zakladu koja pomaže djeci u Južnoafričkoj Republici.

Međutim, dobra namjera ostala je u sjeni zabrinutih komentara budući da je na ovom neobičnom portretu princezino lice razlomljeno je na kvadrate te tako izgleda kao da se nalazi iza zatvorskih rešetaka.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još