Seks-simbol 90-ih daleko je od mišićavog zavodnika za kojim su žene gubile glavu, transformacija je ogromna!

Piše: Azra

Brendan Fraser proslavo se ulogama u blockbusterima “George iz džungle” i “Mumija”, koji su mu donijeli i status seks-simbola, no u novom filmu izgleda neprepoznatljivo.

Holivudski glumac Brendan Fraser vratio se na veliko platno nakon poduže stanke.

Nekadašnji miljenik žena, koji se proslavio ulogama u blockbusterima “George iz džungle” i “Mumija”, za ulogu u filmu “The Whale” transformirao se u pretilog muškarca i daleko je od mišićavog zavodnika koji je 90-ih stekao status seks-simbola te ga je teško prepoznati na novim fotografijama.

Fraser u novom filmu tumači lik Charlieja koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Cinestación (@la.cinestacion)

Danas 53-godišnji Brendan i inače se dosta promijenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no prije nekoliko godina iznio je šokantno priznanje.

Naime, glumac je javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, Philip Berk, te je potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Hollywood.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti