Ellen DeGeneres oglasila se nakon teške nesreće bivše djevojke: Nismo više u kontaktu

Piše: Azra

Voditeljica Ellen DeGeneres oglasila se prvi put nakon što je njena bivša djevojka, glumica Anne Heche, doživjela tešku prometnu nesreću zbog koje se trenutno nalazi u kritičnom stanju i bori za život.

Ellen je nakon nesreće viđena u izlasku s prijateljicom, a tom su je prilikom novinari pitali je li se u međuvremenu čula s Heche, s kojom je u vezi bila tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ellen DeGeneres Fan Club (@ellendegeneres_fc)

-Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je, priznala je.

-Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da iko bude povrijeđen, dodala je.

Heche ostavila DeGeneres zbog snimatelja

Ljubav DeGeneres i Heche punila je medijske stupce 90-ih godina. Da su u vezi, doznalo se 1997., a navodno su se čak htjele i vjenčati “jednom kada istospolni brak postane legalan u Vermontu”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Heche (@anneheche)

Ipak, 2000. objavile su da se razilaze, a prema nekim izvorima razlog prekida njihove veze bio je u tome što se Heche zaljubila u Colemana “Coleyja” Laffoona, snimatelja za kojeg se kasnije i udala.

Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. februara 2007., nakon pet godina braka. Heche je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma Men in Trees, Jamesa Tuppera. U decembru 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom.

Međutim, njihov brak također nije potrajao te su se razveli 2018.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još