Ronaldova Georgina u višemilionskoj modnoj kombinaciji “zapalila” ulice Manchestera

Piše: Azra

Georgina Rodriguez često je tema javnosti i društvenih mreža zbog provokativnog oblačenja. Dovoljno je da objavi jednu fotografiju i da krenu nagađanja koliko košta nakit koji je stavila.

Zahvaljujući svom stilu i načinu odijevanja, ali i činjenici da je djevojka fudbalera Cristiana Ronalda, Georgina je nerijetko u centru pažnje.

Objavivši fotografije na svom Instagram profilu pokazala je odjevnu kombinaciju čija vrijednost doseže oko dva miliona eura, ponajviše zahvaljujući modnim dodacima koje je nosila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ona je ulicama Mančchstera prošetala u plavoj haljini Stelle McCartney vrijednoj 1.900 eura koja je istakla njenu figuru.

Na nogama je nosila štikle LeSilla vrijedne 765 eura, dok Hermes torba koju je držala u ruci košta 94.000 eura.

Modni dodaci koje je taj dan nosila, dva prstena i vrlo skup sat, značajno su podigli cijenu cjelokupnog outfita.

Prvi je prsten s dijamantima i safirima, a košta 800.000 eura, a drugi je Cartier vrijedan 700.000 eura.

Na sve to, Georgina je stavila Rolex sat čija cijena iznosi 550.000 eura, a koji je napravljen od 18-karatnog bijelog zlata i ukrašen dijamantima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti