Rihanna u čizmama koje će izazvati polemiku: Novopečena mama prošetala New Yorkom, a svi su gledali u njene noge

Piše: Azra

Pjevačica Rihanna pojavila se u trendi čizmama koje će nesumnjivo postati viralne.

Rihanna se držala relativno povučeno otkako je u maju dobila svoje prvo dijete s A$AP Rockyjem, ali čini se da Fenty mogul konačno izlazi iz hibernacije – na veliko zadovoljstvo promatrača modnog stila slavnih posvuda.

Ranije ove sedmice, Riri je održala modnu lekciju u noćnom stilu dok je izlazila iz restorana Nolita Emilio’s Ballato, noseći malu crnu haljinu ispod bijele košulje Rafa Simonsa. Ovom cool izgledu dodala je satenske cipele ukrašene kristalima brenda The Attico.

Međutim, njenoj obući koja je privukla ogromnu pažnju tokom još jednog izlaska na Manhattan, suđeno je da postane viralna.

Uprkos vrućim temperaturama u augustu u New Yorku, novopečena mama prošetala je u visokim i širokim Y/Project čizmama, koje su se pojavile u raznim bojama i materijalima na modnoj pisti brenda za proljeće/ljeto 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rihsflo2

– Uvijek nastojimo pozvati naše kupce da uživaju u odjevnim predmetima i igraju se s njima, rekao je kreativni direktor Glenn Martens za Vogue o brojnim provokativnim siluetama na predstavljanju. Pomalo je poput gotičkih katedrala, flamanskog ugođaja… poput Bruggea.

Riri je uparila crnu verziju čizama od antilopa s minicom od trapera R13, majicom Noughties koja promovira RZA-in album Birth Of A Prince iz 2003. i – naravno – rijetkom vintage torbom.

Njena stilistica Jahleel Weaver nabavila je torbicu u boji pistacija sa zmijskim uzorkom iz Guccijeve kolekcije proljeće/ljeto 1996. Toma Forda preko Lab2022, arhivskog trgovca specijaliziranog za italijansku kuću i YSL. Pažnju je privukla i narukvica Briony Raymond sa simbolima Riba i Vage, njezinim i A$AP-ovim horoskopskim znakovima.

Sasvim je jasno da će Rihannine čizme zaluditi modni svijet i brojne trendseterice i njihove Instagram profile širom svijeta.

Ipak, čini nam se da pjevačici ipak nedostaje par centimetara visine kako bi joj ovaj model čizama bolje pristajao. Ili ih je možda trebala iskombinirati uz druge odjevne komade?

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti