Nina Badrić u crnom prozirnom kupaćem kostimu na stijenama prizor je dana

Piše: S.P.

Pjevačica Nina Badrić ne libi se pokazati svoju novu fit liniju, koju je novim režimom prehrane dovela do prave transformacije. Nina izgleda sjajno, a ispod njenih fotografije u kupaćim kostimima pljušte komplimenti.

Fotografija koju je objavila na svom javnom Instagram profilu, a na kojoj pozira u crnom bikiniju s prozirnim dijelovima oduševila je dobar dio javnosti, i mnoštvo Nininih obožavatelja. Dok odmara na svom najdražem mjestu nakon rodnog Zagreba, Jelsi na otoku Hvaru, koju naziva drugim domom, Nina reda brojne senzacionalne fotografije.

Posljednja je posebno užarila društvene mreže, a ponovno je istaknula Nininu sjajnu novu fit figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica ne krije da se dobro osjeća u vlastitoj koži, posebno otkako je na novom režimu prehrane. Uvela ga je prije dvije godine i kojeg se striktno drži. Naime, iz prehrane je izbacila namirnice životinjskog porijekla, a ponekad se počasti ribom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti