Brooklyn Beckham ismijan nakon što je otkrio kako je “zaradio” skupocjeni automobil

Piše: S.P.

Brooklyna Beckhama zaustavili su na ulici dok je vozio skupocjeni automobil i upitali čime se bavi pa ga je uspio priuštiti. Odgovorio je da je kuhar, što je izazvalo niz sarkastičnih komentara na društvenim mrežama.

TikTok i YouTube zvijezda Daniel Mac zaustavio je sina bivšeg nogometaša Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije na ulici dok je vozio skupocjeni McLaren.

Mac je poznat po tome što prilazi ljudima koji voze nevjerovatno skupe automobile i pita ih čime se bave u pokušaju da shvati kako su priuštili svoje vozilo.

– Hej, čovječe! Kako zarađuješ za život? Tvoj auto je sjajan!, upitao je Mac Brooklyna.

Također, u videu je napisao da automobil koji vozi košta čak 1,2 miliona dolara te je izrađen u samo 375 primjeraka.

– Ja sam kuhar, odgovorio je Brooklyn nakon čega ga je Mac upitao: “Ti si kuhar! Stvarno? Jesi li, kao, najbolji kuhar na svijetu?”

– Pokušavam biti”, kazao je te poručio: “Samo slijedite svoju strast. Šta god vas čini sretnim, samo nastavite to raditi!”

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound – DANIEL MAC

Ovakav odgovor izazvao je lavinu sarkastičnih komentara ispod videa, ali i na drugim društvenim mrežama. Kako je Brooklyn sin multimilionera, mnogi su istaknuli kako od karijere kuhara nije mogao zaraditi novac za skupocjeni McLaren.

“Kako zarađujete za život?’ ‘Roditelji su mi bogati pa samo nekako živim”, pisalo je u jednom od komentara.

Neki su istaknuli da Brooklyn “u svom životu nije odradio smjenu u restoranu”, ali i da je rođen u multimilionerskoj porodici i da je sad oženjen kćerkom milijardera.

Pročitajte još