Čuli su da se priča da su prekinuli ludu ljubav: Slavni par u zajedničkom izlasku nakon dugo vremena

Piše: Azra

Megan Fox i Machine Gun Kelly viđeni su dok su izlazili iz jednog restorana u Kaliforniji i to brzo nakon što se počelo šuškati o prekidu zaruka.

Megan Fox i Machine Gun Kelly još uvijek su zaljubljeni do ušiju, unatoč brojnim šuškanjima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Machine Gun Kelly Fan Page ✰ (@colsonsvision)

Par je primijećen u Brentwoodu u Kaliforniji 16. avgusta, a izgledali su vrlo zaljubljeno dok su uživali na ručku.

Megan Fox i Machine Gun Kelly zajedno su stigli u restoran Kreation, a na odlasku reper je zagrlio zaručnicu, što potvrđuje da je njihova veza stabilna unatoč nagađanjima da su tiho prekinuli vezu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Megan je odjenula plavi sportski komplet, top i biciklističke hlačice uz koji je iskombinirala plavu košulju i tenisice. Pažnju je privukao njezin šareni čupavi šešir i torbica. Machine je nosio cargo hlače i šarenu majicu te sunčane naočale.

Nedavni izlazak para, koji se zaručio u januaru, dolazi usred internetskih nagađanja da su prekinuli jer se dugo nisu pojavljivali u javnosti niti objavljivali zajedničke fotografije.

Megan je otkad je u vezi s rokerom, sa svojih 36 godina počela izgledati kao da je u dvadesetima i to sve zbog previše korekcija koje je napravila na licu. Promijenila je i svoj modni stil koji često usklađuje sa zaručnikom.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti