Tragedija koja slama srce: Šestogodišnji sin TV voditelja preminuo nakon teške borbe s opakom bolešću

Piše: Azra

Nema veće boli za roditelja od gubitka djeteta, a sada to nažalost zna i poznati američki TV voditelji novinar Richard Engel koji je izgubio sinčića Henryja.

Naime, voditelj je podijelio s javnošću kako moli za trenutke mira zbog smrti njegovog šest godina starog sina Henryja koji je preminuo nakon pet godina borbe s Rett sindromom, poremećajem koji češće pogađa djevojčice no dječake, ali je za dječake u 90 posto slučajeva smrtonosan.

Radi se o poremećaju koji uzrokuje neurološka oštećenja, gubitak mišićnog tonusa, nemogućnost kontroliranja kretnji, gubitak govora, epilepsiju i velike kognitivne teškoće, a često se, ako se ne dijagnosticira na vrijeme, završi smrću djeteta. Na veliku žalost javnosti i obitelji Engel to se dogodilo i s malenim Henryjem, kojem nije bilo spasa.

Slomljenog srca, Henryjev otac, dobro poznat američkoj TV publici, podijelio je obavijest kako je njegov sin preminuo te da se obitelj trenutno pokušava nositi s velikom boli.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti