Važna odluka: Princ William ne želi ponavljati greške svog oca

Piše: Azra

Porodica princa Williama seli se iz Londona u Windsor te će mališani George, Charlotte i Louis krenuti u nove obrazovne ustanove. Preokret je odlučio napraviti i sam britanski princ jer će se staviti na raspolaganje svojoj djeci i svako jutro ih sam odvoditi u školu.

Britanski mediji pišu da će se ove jeseni vojvode od Cambridgea odseliti u Windsor, a princ William i Kate Middleton već su odabrali školu, Lambrook School, čija godišnja članarina iznosi 21 hiljadu funti. U nju bi uskoro trebali krenuti princ George i princeza Charlotte dok će princ Louis krenuti u vrtić.

Iako namjeravaju i dalje poslovati iz Londona, vojvode će se prvo pobrinuti za djecu, a to znači da će napraviti novi raspored svojih prioriteta.

Navodno je sam princ William odlučio biti više prisutan u životu svojih nasljednika, pa će ih svako jutro upravo on voziti u školu. Do sada je to najviše činila vojvotkinja Kate. Škola je udaljena tek 15-ak minuta vožnje od novog imanja Adelaide u Windsoru, a sve je spremno za novi životni početak Kate i Williama.

Iako će im uredi biti smješteni u Londonu, kraljevski par inzistira na tome da im je glavni dom imanje u blizini dvorca Windsor. Osim što su željeli svojoj djeci pružiti mirniju okolinu za odrastanje, jedna od stvari koja je prevagnula pri selidbi je i blizina kraljice Elizabete II jer ona trajno stanuje u Windsoru.

Iako je direktni nasljednik krune te se od njega očekuju brojne dužnosti, princ William ovime je jasno poslao poruku palači da, dok su mu djeca u ovoj dobi, on prije svega želi biti dobar otac.

– Princ William ne želi ponoviti greške svog oca. Kada je preminula princeza Diana, princ Charles često je birao kraljevske dužnosti prije nego one očinske, rekao je jedan od upućenih izvora.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti