Andrija Milošević: Majka mi je mjesecima skupljala za majicu, a ja se nisam stidio čuvati ovce

Piše: S.P.

Glumac Andrija Milošević, poznat po svojoj ulozi u humorističnoj seriji “Andrija i Anđelka”, jednom se prilikom prisjetio teškog djetinjstva i toga kako je izgledalo njegovo odrastanje u Podgorici.

Glumac je ispričao kako je odrastao u teškim životnim uvjetima.

– Meni je majka skupljala šest mjeseci 30 maraka da mi kupi majicu s kapuljačom. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudio za materijalnim. Jednostavno je bilo tako, svidi ti se nešto kao djetetu, ali nemaš uvjete za to. Bila je inflacija i rat, ali uspjeli smo nekako to preživjeti.

Otkrio je kako je počeo raditi sa samo 16 godina te kako je od malih nogu imao želju zarađivati kako bi rasteretio roditelje finansijskih briga.

– Prvi razred srednje škole završio sam u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam raditi sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da radim i da se osamostalim te da zarađujem za svoje životne potrebe, ispričao je jednom prilikom.

Glumac je otkrio kako mu nijedan posao nije predstavljao problem, a još kao dječak čuvao je ovce u svom selu. Kad je porastao, odlučio je ostvariti glumačku karijeru u Beogradu.

-Znao sam sve naše glumce. S 80 posto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima, izjavio je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti