Najtužnija princeza u javnosti nakon dužeg vremena: Prazan i zamišljen pogled svi primijetili

Piše: S.P.

Princeza Charlene se nakon dužeg vremena pojavila sa suprugom, monegaškim princom Albertom i njihovo dvoje djece, u javnosti. Njen tužan i zamišljen izraz lica ponovno je zabrinuo mnoge.

Na jednom od najveselijih događaja u Monacu nazvanog “Monaco Picnic”, princeza se pojavila u društvu svog 20 godina starijeg supruga i njihovim blizancima.

Charlene je odabrala upečatljivu bijelu čipkastu tuniku s visokim ovratnikom u kombinaciji s hlačama, djelo južnoafričkog dizajnera Terencea Brayja.

Međutim, iako se princeza trudila osmjehnuti dok je nešto objašnjavala sedmogodišnjoj kćerki Gabrielli, kamere su je uhvatile kako isprazno gledala u neku tačku, ozbiljna izraza lica, što je, ponovno potaknulo nagađanja o problemima u braku monegaškog vladara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Families (@coutureandroyals)

Ovo je bila prilika i da blizanci svijetu pokažu svoje nove frizure, za koje je zaslužna sama princeza Gabriella, koja je uoči škole sama ošišala brata i sebe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti