William i Kate odlučili: George i Charlotte prisustvovat će kraljičinom sprovodu

Piše: Azra

Nakon dugog razgovora, William i Kate odlučili su da će George i Charlotte prisustvovati kraljičinom sprovodu jer vjeruju kako je važno da njihova starija djeca budu dio ovog historijskog trenutka, prenosi The Sun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TheRoyalCourier (@theroyalcourier)

Princ George (9) i princeza Charlotte (7) hodat će iza kraljičinog lijesa tokom ceremonije koja počinje u 11 sati. Budući kralj i njegova sestra bit će najmlađi službeni sudionici sprovoda u Westminster Abbyju. Hodat će iza svojih roditelja i ispred Harryja i Meghan u povorci koja će pratiti kraljičin lijes. Vjeruje se kako će ovaj prizor mnoge podsjetiti na tužne scene prilikom sprovoda princeze Diane kad su William i Harry koji su tada imali 15 i 12 godina hodali iza lijesa njihove tragično preminule majke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Prema odluci Williama i Kate, njihov najmlađi sin, princ Louis (4), neće prisustvovati sprovodu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti