Sama protiv svih: Meghan Markle na sahrani potpuno odbačena

Piše: Azra

Meghan Markle u Westminstersku crkvu stigla je u društvu Sophie Wessex, supruge princa Edwarda i žene koju Britanci opisuju kao “omiljenu kraljičinu snahu”.

57-godišnja grofica od Wessexa u crnini je pratila Meghan Markle do crkve gdje su se zatim pridružile ostatku porodice. Do crkve su se vozile u istom automobilu, a zatim i ušle u crkvu. Harry je za to vrijeme bio s bratom Williamom, ocem Charlesom i stričevima i tetom prateći bakin lijes.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily)

Sophie i Meghan zajedno su u automobilu pratile lijes i na putu prema Westminster Hallu prošle sedmice.

Sophie je bila veoma bliska s kraljicom te je smatraju jednom od omiljenijih članica kraljevske porodice.

-Kraljica i grofica su imale sjajan i prisan odnos. Njeno Veličanstvo se divilo njenom osjećaju za dužnost, njenoj snažnoj radnoj etici i načinu na koji je u ravnoteži držala javne dužnosti i porodični život, rekao je izvor za britanske medije nakon kraljičine smrti.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti