Napeta atmosfera: Harry predložio ocu da dovedu još jednu osobu na sastanak

Piše: Azra

Kraljica Camilla navodno je ispljunula svoj čaj od šoka kada je princ Harry iznio ideju o angažiranju posrednika koji bi smirivao tenzije na porodičnom sastanku, piše Mirror.

Sedmicama prije smrti kraljice, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, gdje su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama.

Charles je inzistirao na susretu s Harryjem i Meghan, a oni su navodno zakasnili na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima.

Iako se navodi da su se otac i sin “srdačno pozdravili”, izvori tvrde da je atmosfera bila napeta.

Camilla, koja je sada kraljica supruga, navodno je bila zaprepaštena kada je princ predložio da nepristrana treća strana bude tu da održava mir.

-On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla Harryju da je to smiješno i da su oni porodica i da će to sami riješiti.

Princ Harry uskoro planira objaviti svoj memoar, a u palači su navodno zbog toga svi jako zabrinuti. Vojvoda od Sussexa potpisao je ugovor o četiri knjige.

Nakon što knjiga bude objavljena, za princa Harryja više neće biti povratka, smatra kraljevski autor Robert Jobson.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti