Leyla i Izet Hajrović slave 10 godina ljubavi: Uvijek zajedno, bez obzira na sve

Piše: Azra

Fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyja slave 10. godina ljubavi.

– Za ovih 10 godina preselili smo se 7 puta i živjeli u 5 različitih zemalja zajedno. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Uvijek zajedno, bez obzira na sve. Jači nego ikad, pisala je Leyla na fotografijama koje su se nizale na njenom Instagram storyju.

Da život fudbalera iziskuje mnogo odricanja najbolje zna Leyla koja je zajedno s Izetom učinila da njihova ljubav bude što ljepša i snažnija.

Tokom desetogodišnje veze, Leyla, inače poznata influenserica je sa suprugom promijenila nekoliko mjesta stanovanja. Živjeli su i u Istanbulu, Bremenu, Bilbau, godine 2018. preselili su se u Zagreb, dok od prošle godine žive u Thessaloniku u Grčkoj.

– Nebitno gdje će Izet igrati u budućnosti, u svaku državu bih išla s njim. Mi funcioniramo kao tim i sve što on radi, radi za nas i obrnuto – kazala je Leyla u jednom intervjuu za naš magazin.

(L.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti