Jordanska kraljica Rania i Kate Middleton: Koja bolje nosi rozo odijelo

Piše: Azra

Jordanska kraljica Rania izgledala je fantastično stilizovano kada je prošetala ulicama New Yorka u rozom odijelu.

Lijepa kraljica odlučila se za bebi-roze odijelo za gostovanja u emisiji “Dobro jutro Ameriko“.

Iako odijelo zna da naglasi strogo poslovan izgled, ovo roze odijelo modne kuće ” Alexander McQueen“ zapravo je učinilo da kraljica izgleda opušteno.

Sako različitih dimenzija poruba savršeno je dopunila uskim, kraćim pantalonama iste boje, a cijelu kombinacuju na viši nivo podigle su takođe svijetlo-roze elegantne cipele sa štiklom modne kuće “Dior“.

Koliko su odijela voljena među kraljevskim damama govori i izdanje princeze od Welsa, Kate Middleton od 16. juna 2022. godine kada je nosila slično roze odijelo, takođe modne kuće ” Alexander McQueen“.

Iako odijela nisu istog kroja i nijanse nismo mogli da ne primjetimo sličnost u ova dva stajlinga, koji su kreacija iste modne kuće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti