Novo poniženje za princa Harryja i Meghan: Kralj Charles se odlučio na promjene

Piše: Azra

Princ Harry i Meghan Markle su ‘pobjegli’ iz Velike Britanije nakon ispraćaja kraljice Elizabete II, a nižu se nova ‘iznenađenja’ za njih.

Na stranici kraljevske porodice su uvedene neke promjene koje je ranije najavljivao kralj Charles III. Kako su pisali britanski mediji, on je odlučan u namjeri da smanji broj članova porodice koji će biti na teret poreznim obveznicima.

Zbog toga je očito ažurirana i stranica na kojoj su Meghan i Harry niže. Naime, ranije su se nalazili na sredini dok su sada ‘pali na dno’ pored Harryjevog skandaloznog strica, princa Andrewa i druge manje poznate i važnije članove porodice.

Inače, ovo je učinjeno nakon što su razočarani Harry i Meghan otišli kući iz Londona nakon što kralj Charles nije udovoljio njihovom zahtjevu za sastankom. Poslije ispraćaja kraljice su htjeli riješiti probleme s njim i princem Williamom, ali oni nisu bili spremni na razgovor.

Vjerojatno je tome doprinijela i činjenica da Harry planira krajem ove godine izdati memoare koji će prouzročiti još problema njegovoj porodici.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti