Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Piše: E.M.

Jelena Karleuša često plijeni pažnju javnosti svojim izgledom i smjelim kombinacijama. Poznata pjevačica ne libi se da javno iskaže svoje mišljenje kada su u pitanju razne teme. Često zna da javno prozove svoje kolege, a sada se na meti našla ni manje ni više nego Kim Kardashian.

Čini se kako je pop zvijezda zaintrigirala i Kim koja ju je, kako se čini, iskopirala. Naime, Jelena je pozirala držeći mačku odjevena u kostim leopard printa u julu ove godine, a sada je Kim objavila skoro identične fotografije.

– Ona radi sve isto ko ja,  napisala je Jelena stihove svoje pjesme “Slatka mala”  uz snimak koji je nastao tokom ovog fotografisanja. Također, objavila je i fotografije, a mnogi fanovi su ovo podijelili i podržali Jelenu.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti