Kate Middleton se zbog svojih fotografija našla na udaru kritika, evo za šta je optužuju

Piše: Azra

Princeza od Walesa ruši nade novih, mladih generacija fotografa, time što sama fotografira svoju djecu. Riječi su to kraljevskog fotografa Johna Swannella, kojem je zasmetalo što 40-godišnja Kate Middleton već godinama sama snima fotografije povodom rođendana svoje djece te se iste potom objavljuju na službenim stranicama. Time uskraćuje priliku mladim fotografima da se time proslave.

– Sav posao koji sam dobio od kraljevske porodice uistinu je uzdigao moju karijeru, no u današnje vrijeme neko poput mene jednostavno neće imati priliku postići isto. Trebalo bi dati priliku mladim engleskim fotografima, smatra Swannell.

Ipak, kako kaže, činjenica da Kate sama fotografira vlastitu djecu ima i neke prednosti, poput one da iako nije dobra fotografkinja, bolje ih pozna, zbog čega su oni i opušteniji pred objektivom.

Princezina strast prema fotografiji potječe još iz studentskih dana, kada je izradila svoj dodiplomski rad o fotografijama djece.

Ona sama postala je prva članica kraljevske porodice koja je snimila prve službene fotografije kraljevske bebe, kada je 2015. objavila svoje fotografije tek rođene princeze Charlotte u naručju starijeg brata, princa Georgea.

Od tada redovno fotografira Georgea, Charlotte i Louisa, kao i supruga, princa Williama i te portrete objavljuje povodom njihovih rođendana.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti