Influenserica Nezira Muhović sa suprugom Amarom proslavila prvu godišnjicu braka

Piše: E.M.

 

Poznata bh. influenserica Nezira Muhović jučer je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Amarom. Tog posebnog dana, prisjetila se lijepim fotografijama koje je podijelila na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

-Sretna godišnjica ljubavi moja, napisala je Nezira ispod fotografije s vjenčanja, a lijepe momente podijelila je i na Instagram storijima.

Vjenčanje je održano u poznatom sarajevskom hotelu kojem je prisustvovao veliki broj zvanica. Nezira je tog dana zablistala i sve prisutne oduševila odabirom vjenčanice. Amar i Nezira bili su dugogodišnji partneri prije nego što su uplovili u bračne vode. 2019. dobili su sina Rejjana, a krajem augusta ove godine na svijet je stigao i drugi sin Ali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti