Kim, ima li potrebe za ovim? Brojni fanovi smatraju da se osramotila novim videom

Piše: Azra

Kim Kardashian se nedavno pohvalila novom kolekcijom za uređenje doma koja se sastoji od pladnja, okrugle posudice s poklopcem, veće posude s poklopcem, kante za otpatke i posude za maramice. Svi njeni komadi su sive boje, minimalistički i izrađeni od betona.

Nakon što je kolekciju predstavila na društvenim mrežama, osjetila je potrebu pokazati kako pravilno staviti maramice u posudu za slučaj da to neko ne zna učiniti. Iako je riječ o vrlo jednostavnoj radnji, Kim je snimila iscrpan tutorijal kako bismo se uvjerili da obična kutija s maramicama ne stane u njenu posudu, već je potrebno sve maramice izvaditi iz kutije.

– Dakle, skinete poklopac, zatim otvorite kutiju, izvadite papirne maramice i samo ih stavite unutra. Stavite poklopac tako da mali komad maramice viri van – to je to!, detaljno je objasnila Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Naravno, njena namjera je bila da video bude poučan, no njeni fanovi okarakterizirali su ga gubitkom vremena jer “ko još ne zna staviti maramice u posudu?”. Ostali fanovi su osim videa kritizirali i sam proizvod, kazavši da je cijena od 89 dolara za običnu posudu od betona ipak pretjerana.

– Zapravo kontaminirate sve maramice da biste ih stavili u drugi spremnik. Super, bio je jedan od komentara.

Kim je kolekcijom proizvoda za dom željela nadopuniti svoju kolekciju za njegu kože, a bila je inspirirana monokromatskim elementima u svom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

– Mislim da su betonski materijal i monokromatski dizajn važni za moje mentalno zdravlje, rekla je Kim koja vjeruje da se mnoge žene mogu povezati s njezinim osjećajem za stil jer se čini “dostižnim”.

Cijela Kimina kolekcija za dom moći će se nabaviti za 355 dolara, što je nekome dostižno, a mnogima itekako ne.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti