Blake Lively je u mladosti izgledala ovako, da li biste je prepoznali?

Piše: S.P.

Plavokosa ljepotica Blake Lively, zvijezda hit serije ‘Gosip girl’ i miljenica modnih kritičara nije nikad željela otkriti da li je posjetila estetskog hirurga, no nakon objavljivanja  srednjoškolskih fotografija, mediji raspravljaju je li se lijepa glumica povrgnula plastičnim korekcijama.

Na fotografijama iz srednje škole Burbank High, ne može se ne primijetiti kako je 15-godišnja Blake tad imala drugačiji profil, piše Daily Mail, iako je i tad plijenila poglede neodoljivim osmijehom i prekrasnom plavom kosom. Blake je i u srednjoj školi osvajala samopouzdanjem i bila je jedna od istaknutih navijačica.

Ko bi rekao da bi 15 godina, tipična američka tinejdžerica postala modna ikona koju obožava i najmoćnija žena svijeta Anna Wintour, te supruga glumca Ryana Reynoldsa koji je 2010. proglašen najseksi muškarcem na svijetu?

Ovaj glumački par jedan je od najskladnijih u Hollywoodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti