Meghan Markle otkrila viziju koju ima za budućnost svoje kćerke

Piše: Azra

INSTAGRAM: @meghandharry

Za podcast Meghan Markle u kojem otkriva tajne kraljevske porodice, ali progovara i o mnogim njoj lično bitnim temama poput feminizma ili mentalnog zdravlja, znaju već i vrapci na grani, a sada je otkrila i detalje o tome kako vidi budućnost svoje kćerkice Lilibet.

Naime, bivša vojvotkinja je majka sinčića Archiea i malene Lilibet, a koje je dobila u braku s princem Harryjem. Znamo da par štiti svoje potomke od medija i javnosti koliko je god to moguće, a tek rijetko objave pokoju fotografiju svoje djece, pa je ovaj Meghanin otvoren istup u kojem je progovorila o kćerkici iznenadio svijet. Bivša glumica tako je otkrila što želi za svoju jedinu kćer kada ona odraste.

U posljednjoj epizodi podcasta ‘Archetypes’ Meghan je tako ugostila Paris Hilton I Ilizu Shlesinger te je pričala o tome kako se žene karakterizira ‘droljama’ zbog ponašanja koje se muškarcima dopušta, odnosno čak ga se za njega i hvali. U tom je kontekstu Meghan otkrila kako se nada da će njezina kći odrastati u svijetu u kojem će seksualizacija i objektivizacija žena biti rijetka pojava. Naglasila je kako se iz dubine duše nada kako će Lilibet znati da njezina vrijednost nije vezana isključivo uz to je li lijepa ili nije.

-Želim da moja Lili bude obrazovana, želim da ona sama želi biti motivirana, inteligentna i ponosna na sebe zbog svojih postignuća, rekla je te dodala kako se nada da će Lili vjerovati prvenstveno u svoje snove i mogućnosti te će znati da joj nije potrebno lijepo lice kako bi bila vrijedna ljubavi i poštovanja.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još