Vragolasti osmijeh kćerke princeze Charlene otkriva ko je „glavni krivac“ za sve nestašluke na monegaškom dvoru

Piše: Azra

Foto: Instagram @hshprincesscharlene

 

Nakon kraće pauze na svom se Instagram profilu ponovno oglasila monegaška princeza Charlene, koja je ovog puta u prvi plan stavila svoje male nasljednike, blizance Jacquesa i Gabriellu.

Osmogodišnjaci, koje je dobila u braku s princom Alberta od Monaca, pohađaju privatnu školu u Monacu, zbog čega su, kako otkriva fotografija, obavezni nositi i službene školske uniforme koje se sastoje od crvene polo majice i plavih sakoa, na kojima je i grb škole.

– Odrastaju tako brzo, napisala je pored objavljene fotografije princa i princeze ponosna majka. A ono što je jasno vidljivo i karakteri su Gabrielle i Jacquesa.

I dok je princ Jacques, kao budući nasljednik monegaškog trona, prava preslika majke, nježan i suzdržan, njegova sestra blizanka Gabriella, što se vidi po očima, ali i osmijehu, više liči na oca, princa Alberta od Monaca.

Vragolasti osmijeh otkriva i da je upravo ona zadužena za sve smicalice na monegaškom dvoru, spremna bez puno razmišljanja na apsolutno sve. Tako je i prije početka ove školske godine sama uzela makaze u ruke i poigrala se frizera na svojoj, ali i bratovoj kosi.

I dok se na Jacquesu njene frizerske sposobnosti ne vide, na Gabriellinoj kosi sve je itekako vidljivo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti