”Najtužnija princeza” razočarala pratitelje nakon što je pokazala kako je maskirala djecu za Noć vještica

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hshprincesscharlene

Princeza Charlene je nakon Noći vještica na Instagramu objavila fotografiju svoje djece, sina Jacquesa i kćeri Gabrielle, koji su pozirali maskirani. Princ Jacques maskirao se u grofa Drakulu, a princeza Gabrielle je bila bundeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Charlene, koju mnogi nazivaju najtužnijom princezom na svijetu, zbog fotografije koju je objavila dobila je veliki broj kritika, a samo zato što se pratiteljima nije svidjelo što se ova porodica maskirala i slavila Noć vještica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

-‘Kao kršćani mi ne bismo trebali slaviti Halloween. Ovoga dana veličamo đavla. Kao kršćani trebamo se izdvojiti od svijeta. Moramo dati primjer’, ‘Zašto slaviti Halloween koji se svodi na vještice, čarobnjake, duhove, drakule, krvava lica.. Domena đavla! Uistinu ne razumijem’, ‘Užasno’, ‘Halloween se slavi i u Monaku?’, neki su od komentara.

Pored svih kritika inegativnih komentara, određeni broj pratitelja izrazio je oduševljenje objavom.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti