Poslije haljine sa otvorenim leđima, kraljica Letizia ne prestaje da iznenađuje: Obukla haljinu sa rupom

Piše: Azra

INSTAGRAM: @eugeniagaravani

Modni izbori španske kraljice Letizie nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uvijek besprijekorno odjevena, supruga kralja Filipa VI savršeno spaja klasičnu eleganciju sa modnim trendovima.

Iako njena titula podrazumijeva određen dress-code, Letizia je poznata po tome da često izađe iz tih okvira. Tako je nedavno obukla haljina sa otvorenim leđima, te su mnogi komentarisali da je ovo njeno najsmjelije izdanje do sad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Međutim, mnogi misle da je suknja koju je nakon toga ponijela ipak odnijela prvo mjesto za najsmjelije izdanje. Ovaj stajling je jedan od upečatljivijih koje je prošetala neka članica kraljevske porodice, a Letizia ga je izabrala za Opera Prima Film Festival.

Kraljica je za ovu priliku obukla kariranu plisiranu suknju koju je kombinovala sa klasičnom crnom majicom, salonkama i klasičnom kožnom torbom.

I ništa ne bi bilo toliko neobično da suknja s desne strane nema rupu. Dok su jedni ovaj detalj opisali kao efektan, drugi su rekli da nije prikladan za jednu kraljicu.

Izvor: ona.telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti