Milagros i Ivo su zaludjeli region, a evo kako danas izgledaju zvijezde serije “Divlji anđeo”

Piše: Azra

Foto: themoviedb.org

 

Argentinska telenovela „Divlji anđeo“ emitirala se u više od 80 zemalja i u svakoj je postigla ogroman uspjeh. U regionu je nakon prvog emitiranja stekla veliku popularnost. Sve je zanimalo šta se događa između djevojke divlje ljepote Milagros, koju je glumila Natalia Oreiro i Ive, kojeg je utjelovio Facundo Arana koji je mamio uzdahe mnogih djevojaka svojom pojavom i šarmom.

Natalia i Facundo su dugo bili u vezi i van seta, ali i nakon prekida prisno sarađuju obzirom da su oboje bave muzikom.

Natalia se kasnije udala za 19 godina starijeg argentinskog muzičara, Ricarda Molla. U braku su dobili jedno dijete, sina Merlina.

Natalia se i dalje bavi glumom i pjevanjem, a u 45. godini glumica i dalje osvaja svojom ljepotom i šarmom po kojem je i postala prepoznatljiva.

Facundo je u braku s televizijskom voditeljicom Mariom Susini i imaju troje djece. Baš kao i Natalia, Facundo je nastavio usporedo graditi muzičku i glumačku karijeru.

Na svom Instagram profilu često objavljuje porodične fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle)

Veliki je ljubitelj životinja, posebno pasa s kojima se ovaj 50-godišnji glumac često fotografira.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti