Kralj Charles bio je opsjednut ovom slavnom glumicom, a pričalo se i da su više od prijatelja

Piše: Azra

Foto: Instagram @hmkingcharlesiii

Kralj Charles zahvaljujući svojoj tituli nekada je bio jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, a bio je i ne tako tajno zaljubljen u jednu slavnu holivudsku glumicu. Naime, dok je studirao na Sveučilištu Cambridge kasnih 60-ih, tada mladi princ navodno je postao opsjednut Barbrom Streisand.

Dok su njegovi kolege studenti slušali pjesme Led Zeppelina i Rolling Stonesa, Charles je dane provodio slušajući Barbarine albume, a osobno mu je najdraži bio soundtrack iz njenog filma “Funny Girl” iz 1968. godine.

-Ljudi me gledaju u čudu kada kažem da je opasno privlačna, i to s velikom dozom seksepila, izjavio je princ prema navodima autora Christophera Andersena, koji piše biografiju “Kralj: Život Charlesa III”.

-Barbarina uokvirena fotografija krasila je zid njegove sobe na Cambridgeu, ali i njegove spavaće sobe u Buckinghamskoj palači nakon diplome, piše Anderson.

Jednom prilikom kada je bio u Los Angelesu, zatražio je susret s Barbarbom, i to na setu novog nastavka “Funny Girl”, koji je tada snimala. Dvojac je razgovarao 15 minuta i popio kafu tijekom sastanka, a Barbra je rekla da je bila vrlo nervozna u njegovoj blizini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Streisand (@barbara_streisan)

Njihov sljedeći javni susret odvio se 8. aprila u Londonu kada je nastupila za njegovu humanitarnu organizaciju Prince’s Trust u Wembley Areni, a u novembru te godine navodno su se zbližili nakon što je ona prisustvovala gala večeri u Los Angelesu koja je bila održana u njegovu čast i posjetila ga je u hotelu Bel-Air, u kojem je bio odsjeo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Streisand (@barbara_streisan)

Kralj Charles jednom je prilikom progovorio o svom prijateljstvu s američkom zvijezdom te je za The Times rekao da nikada neće zaboraviti njen blistavi talent.

-Davne 1974. godine, dok sam služio u Kraljevskoj mornarici kao mladi poručnik na fregati HMS Jupiter, bili smo pozvani u bazu mornarice Sjedinjenih Država u Kaliforniji, kad sam čuo da Barbra snima film ‘Funny Lady’. Imao sam sreću posjetiti set i upoznati je tamo. Nikada neću zaboraviti njezin blistavi talent, jedinstvenu vitalnost i privlačnost njenog glasa i njene glumačke sposobnosti. Pjesma ‘Don’t Rain on my Parade’ budi mi posebna sjećanja, jedva se usuđujem razmišljati o tome sada, a sve se odvilo prije 47 godina”, izjavio je tada Charles.

Kralj nije jedini koji je govorio o njihovoj vezi, Barbra je također ispričala neke detalje o njihovim susretima Rossu Kingu u jednoj od njegovih televizijskih emisija.

-Tražio je da se nađemo pa je došao u studio za snimanje. Ponudila sam mu gutljaj čaja i pomislila sam: “Nisu ga morali testirati na otrov ili tako nešto?’ Brzo smo postali prijatelji i voljela sam provoditi neko vrijeme u Highgroveu i obilaziti njegove vrtove”, otkrila je Barbra te dodala da joj je Charles čak poslao vrlo poseban poklon, ali ga je njena pomoćnica zamijenila za poklon obožavatelja.

Izvor: Showbizz.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još