Preslatki princ skrenuo pažnju sa Charlene: Princeza oduševila javnost svojim potezom na važan dan

Piše: Azra

Monako je tokom vikenda održao svoj Dan državnosti. Prvi put u tri godine, nakon poremećaja uzrokovanih pandemijom COVID-19 i zdravstvenim problemima koji su zadesili princa Alberta i princezu Charlene, cijela kraljevska porodica, uključujući sve njene proširene članove, bila je prisutna u subotu.

Preslatki trenutak došao je pred sam kraj svečanosti, kada je princeza Charlene (44) slala poljupce razdraganoj masi ispred palače.

Princeza Charlene kasnije je na svom Instagram profilu podijelila slatku fotografija blizanaca, na kojoj se vidi Gabriella odjevena u tamnocrvenu haljinu, a Jacques u uniformi s kapom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

-Sretan Dan državnosti Monako, napisala je ponosna mama uz fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @hshprincealbertii

Nakon izostanka s prošlogodišnjeg Dana državnosti u posljednjem trenutku, princeza Charlene stigla je u Notre-Dame-Immaculate, gdje su ona i princ Albert pozdravili princezu Caroline i princezu Stephanie.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti