Princ Albert o zdravlju “najtužnije princeze”: Još je umorna, treba joj vremena

Piše: Azra

Princ Albert II progovorio je o zdravlju svoje supruge, princeze Charlene. Zbog zdravstvenog stanja, Charlene, koju nazivaju “najtužnijom princezom na svijetu”, dugo se nije pojavljivala u javnosti. Nakon što se počela pojavljivati na javnim događanjima, puno se priča o njenom zdravlju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

-Jako sam sretan što joj se zdravstveno stanje poboljšalo i što može biti prisutna na mnogim događanjima. Povremeno je još uvijek umorna i treba joj dati vremena da se oporavi i preuzme i ostale obveze, rekao je Albert II od Monaka za portal Monaco-Matin.

Govorio je o svojoj djeci, blizancima Jacquesu i Gabrielli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PRINCE ALBERT 11 OF MONACO (@princealbertofficial11)

-Ubrzo pune osam godina, još su mladi, ali puno napreduju u smislu zrelosti. Nevjerojatno je za svakog roditelja gledati svoju djecu kako odrastaju. Naravno, Jacques se mora obučavati i postepeno pripremati za svoje buduće funkcije. Ali Gabriella će također imati svoju ulogu, mora biti što iskusnija da pomogne svom bratu, rekao je Albert.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Nedavno je u Monaku obilježen Dan državnosti. Tom se prilikom prvi put u tri godine okupila cijela kraljevska porodica, uključujući i proširene članove.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti