Princ William i Kate Middleton uskoro putuju u Ameriku, svi se pitaju hoće li se tamo sresti s Harryjem i Meghan

Piše: Azra

Foto: Instagram @princeandprincessofwales @sussexroyal

Princ William i njegova supruga uskoro putuju u Ameriku kako bi ispunili svoju obavezu, odnosno uveličali proslavu druge godišnje dodjele nagrada Earthshot. S obzirom da u Americi žive princ Harry i njegova Meghan, javnost se pita hoće li američko putovanje biti razlog porodičnog okupljanju daleko od britanskog dvora.

Ovu srijedu princ William i Kate Middleton nakratko napuštaju Englesku i odlaze u Ameriku kako bi prisustvovali dodjeli nagrada Earthshot. Prvo dolaze u Boston, a dan će im biti ispunjen obavezama kraljevskih dužnosti. S tako gustim rasporedom, mnogi se pitaju hoće li ovo biti prilika za susret dvije porodice.

Bila bi to idealna prilika za porodično druženje, budući da se još uvijek ne zna hoće li Harry i Meghan posjetiti Britaniju tokom Božića. Ne očekuje se da će se Harry, Meghan i njihovo dvoje djece uputiti u Ujedinjeno Kraljevstvo za Božić, već je vjerojatnije da će organizirati svoje vlastitu proslavu kod kuće s Archiejem i Lilibet.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis neće se pridružiti putovanju svojih roditelja budući da je školska godina u toku, a uskoro su i božićni praznici koje će djeca, po tradiciji, provesti zajedno s roditeljima i kraljem i kraljicom na imanju u Sandringhamu, baš kao što je bio običaj za života preminule engleske kraljice.

Pročitajte još