Od porodice bila odvojena godinu dana, a na vjenčanju je plakala: ”Najtužnija princeza” se napokon nasmijala

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hshprincealbertii

Monegaška princeza Charlene povela je svoje sedmogodišnje blizance, princa Jacquesa i princezu Gabrielle, kao i nećakinju, kćerku princeze Caroline, Charlotte Casiraghi u božićno selo postavljeno u Monacu, gdje su zajedno upalili lampice.

Društvo im je pravio i princ Albert, a njegovo prisustvo nije kvarilo raspoloženje princezi Charlene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @hshprincealbertii

Brojni su primijetili da je princeza cijelo vrijeme bila nasmijana i sretna, a oduševljenje je dijelila i njezina nećakinja Charlotte.

Osmijeh na licu Charlene nemamo priliku često vidjeti pa je zato ova pojava jako razveselila njezine obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @hshprincealbertii

Naime, Charlene inače prati nadimak ”najtužnije princeze na svijetu”, a ranije ove godine provela četiri mjeseca na liječenju u Švicarskoj, a od porodice je sveukupno bila razdvojena godinu dana jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Za princa Alberta udala se 2011., a na vjenčanju je plakala pa na njihov brak javnost gleda s osudom.

Kako su ranije pisali vodeći francuski mediji, Albert je navodno pristao Charlene isplaćivati 12 miliona eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima. Na očajnički potez natjerale su ga glasine o njihovim bračnim problemima, koje je on nedavno opet razbuktao kada se na tradicionalnom “Balu ruža” pojavio bez supruge.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti