Georgina objavom na Instagramu otkrila što misli o Ronaldovom sjedenju na klupi

Piše: Azra

Nakon pobjede Portugala nad Švicarskom na Instagramu se oglasila Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda koji je na teren ušao tek u 74. minuti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

-Čestitke Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, svi pogledi su bili na njima. Kakva je šteta što nismo mogli gledati najboljeg igrača svijeta tokom svih 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i uzvikivati ​​tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku, napisala je Georgina i tako jasno dala do znanja što misli o potezu portugalskog izbornika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, u utakmici kojom je Portugal pobijedio u osmini finala Cristiano Ronaldo je sjedio na klupi do 74. minute. Na teren je ušao uz ovacije tribina, duboko u završnici već odlučene utakmice. Teren je napustio prije ostalih. Dok su njegovi suigrači slavili s navijačima, istim onima koji su pljeskom pozdravili njegov ulazak u igru, Ronaldo je šetao prema svlačionici.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti