Majka Meghan Markle iznenadila javnim istupom: Spremna sam da se nakon pet izazovnih godina čuje i moj glas

Piše: Azra

Foto: Netflix printscreen / Pinterest

Doria Ragland u dokumentarcu “Harry i Meghan” prvi put je progovorila o vezi svoje kćeri s britanskim princem.

Prve epizode iščekivane dokumentarne serije “Harry i Meghan” podigle su puno prašine, a veliku pažnju privukla je majka Meghan Markle, Doria Ragland, koja je prvi put javno progovorila o vezi svoje kćerke s princem.

Foto: Netflix printscreen

-Spremna sam da se nakon pet izazovnih godina čuje i moj glas, govori u dokumentarcu 66-godišnja instruktorica joge, a ispričala je i kako je izgledao trenutak kada je saznala da su Meghan i Harry u vezi.

Meghan, koja je tada glumila u seriji “Suits”, mami je preko telefona otkrila da izlazi s princem.

-Prošaptala sam: ‘Moj Bože'”, prisjetila se Doria svoje prve reakcije. Ispočetka niko nije smio znati za njih,  dodala je.

Zatim je otkrila i kako je reagirala kada je prvi put upoznala svog zeta.

 

-Bio je visok i zgodan muškarac s riđom kosom. Imao je odlične manire i bio je vrlo ljubazan. Izgledali su sretno zajedno. Znala sam da je on onaj pravi, kazala je Meghanina majka.

Odbjegli par u prvim epizodama dokumentarca otkrio je i kako im kraljevska porodica nije pružila potrebnu zaštitu te su je opet prozvali i za rasizam. Harry je podijelio i neke bolne uspomene na svoju majku, princezu Dianu, a kroz dokumentarac se provlače i usporedbe između nje i Meghan. U prvim epizodama također možemo vidjeti i rijetke snimke njihove djece, sina Archeja i kćeri Lilibet.

Izvor: showbizz.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti