Svi pričaju o izgledu princeze Charlotte : Sve više liči na nju, ona je njena kopija

Piše: Azra

Princ William i Kate Middleton nedavno su objavili fotografiju koja će krasiti njihovu ovogodišnju božićnu čestitku.

To je godišnja tradicija kraljevske porodice, a fotografija uključuje i djecu para, princa Georgea (9), princezu Charlotte (7) i princa Louisa (4).

Fotografija koju je snimio Matt Porteous ranije ove godine u njihovom domu u Norfolku u Engleskoj prikazuje peteročlanu porodicu koja se drži za ruke dok šetaju vani u ležernoj odjeći.

A najviše pažnje privukla je malena princeza koja je još jednom neodoljivo podsjetila na preminulu prabaku, kraljicu Elizabetu II. Ipak, neki smatraju kako u Charlotte vide miks Elizabete, ali i princeze Diane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal family (Fanpage) (@fanroyalfamily)

Naime, malena je više puta znala nasmijati javnost svojim grimasama, a kažu da ima i isti prodorni pogled kakav je imala neprežaljena princeza od Walesa. Također, Kate je više puta kroz godine odala počast Diani tako što je oblačila sebe i jedinu kći u Dianinom stilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vanessa Paquete (@britishmonarchy_duchesses_)

Kraljica Elizabeta je za života otkrila kako je princeza prava, mala šefica, a to poštuju i njena braća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti