Bivša Archiejeva dadilja otkrila je kakvi su Harry i Meghan bili roditelji dok je kod njih radila

Piše: Azra

Netflixov hit dokumentarac o Meghan Markle i princu Harryju otkrio nam je puno toga o kraljevskoj porodici i njihovim privatnim životima, a u jednoj od epizoda pojavila se i Lorren Khumalo, bivša dadilja njihova sina Archieja koja je pred kamerama progovorila o svom iskustvu i suradnji s kraljevskim parom.

Ko je Lorren Khumalo?

Lorren je inače profesionalna dadilja iz Zimbabvea koju su Harry i Meghan angažirali 2018. da im pomogne u brizi za njihovo prvorođenče, sina Archieja. Lorren više nije zaposlena kod para, ali je pristala pojaviti se u priči o njihovim životima kako bi podijelila svoje doživljaje o vremenu provedenom s porodicom.

Priznala je da ju je telefonski poziv ostavio u šoku: “Dobila sam telefonski poziv i rečeno mi je: ‘princ Harry i Meghan bi te htjeli vidjeti i razgovarati s tobom o brizi za Archieja.’ Samo sam rekla: ‘Pričekajte malo, moram sjesti’.” Otkrila je i da je čak dobila kaznu za prebrzu vožnju na putu do Frogmore Cottagea gdje ju je kraljevska porodica čekala jer je bila užasno nestrpljiva!

Lorren je pratila par na njihovoj južnoafričkoj turneji kada su Archieju bila samo četiri mjeseca, a u međuvremenu je otkriveno da je postojao jedan dramatičan trenutak kada je Archiejevu dječju sobu zahvatio požar, ali je on srećom u to vrijeme bio s Lorren, a ne u svojoj sobi.

Šta je Lorren otkrila o radu za princa Harryja i Meghan Markle?

Nakon što je postala dio života kraljevske porodice, Lorren je priznala da je odjednom, što god da je mislila ili osjećala, formalnost  jednostavno nestala, a ona se osjećala potpuno opušteno, a dodala je i kako je izgledala njihova svakodnevica:

– Oni su bili pravi roditelji. Ujutro kad bi se Archie probudio, prvo bi u njegovu sobu ušli mama i tata, bili bi sa svojim djetetom, ona bi ga nahranila, a onda bih ja preuzela brigu i obično bismo išli u jutarnju šetnju.

Šta su princ Harry i Meghan Markle rekli o Lorren?

Meghan je priznala da je Lorren, iako je bila prvenstveno Archiejeva dadilja, uvelike pomogla i njoj. “Brinula se, i ne samo za Archieja, nego se brinula i za nas, definitivno se brinula za mene”, zaključila je.

Izvor: miss.24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti