Kako je Meghan Markle iznenadila princa Williama prazničnim poklonom

Piše: E.M.

Foto: Pinterest popsugar / us.hola.com

Poznato je da su  Meghan Markle i princ Harry svojim odlaskom s kraljevskih dužnosti uzburkali cijelu javnost, a ovo je dodatno podgrijano i njihovom dokumentarnom serijom koja sve više sluti da od pomirenja s kraljevskom porodicom neće biti ništa. Čini se da će odnosi između princa Williama i Harryja biti nepovratno narušeni izlaskom Harryjevih memoara.

Ipak, praznično doba je vrijeme kada je porodica na prvom mjestu, a tako je svojevremeno bilo i u kraljevskim odajama dok su u njima boravili Harry i Meghan. Naime, kada je ušla u kraljevsku porodicu i vjerila se za princa Harryja 2017. godine, Meghan Markle je željela da se dopadne svim članovima kraljevske porodice. Tako je pažljivo birala poklone, a naročito za budućeg kralja princa Williama pitavši se šta pokloniti nekome ko ima sve.

 

Na kraju se odlučila pokloniti mu veliku kašiku sa ugraviranim natpisom “ubica žitarica”.  Izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je svojevremeno za strane medije kako je princ bio oduševljen poklonom, a ti praznici jedni od najljepših za cijelu porodicu.

Posljednjih dana šuška se kako se kralj nada pomirenju svojih sinova, obzirom da je navodno pozvao Harryja i Meghan na krunisanje 6. maja.

 

Pročitajte još