Princ Harry u knjizi otkrio kako je počela svađa između Kate Middleton i Meghan Markle

Piše: Azra

Pinterest @people.com @zimbio.com

Novinari su se dokopali memoara princa Harryja prije nego što je knjiga izašla, a neki detalji koje Harry iznosi u njoj zaista su šokantni. Harry tvrdi da ga je brat William fizički napao zbog Meghan Markle te da su ga William i Kate 2005. godine nagovorili da obuče nacističku uniformu na zabavi pod maskama.

Harry je u knjizi otkrio i detalje odnosa Meghan Markle i Kate Middleton te neslavne svađe koja se između njih dogodila uoči vjenčanja Harryja i Meghan.

Kako Harry piše u svojoj knjizi, tokom priprema za vjenčanje i probe haljina za male djeveruše Meghan i Kate su se posvađale nakon što je Meghan rekla Kate da ima “trudnički mozak” zbog hormona. Kate je tada bila u visokom stupnju trudnoće, a sina Louisa je rodila mjesec dana prije vjenčanja.

Kako Harry kaže, Kate nije dobro primila Meghanin komentar te je Meghan rečeno da nisu dovoljno bliske da bi joj govorila takve stvari. Meghan su navodno rekli da članovi kraljevske porodice ne komuniciraju tako jedni s drugima.

Podsjetimo, britanski mediji objavili su da je Kate plakala zbog Meghan na probi, a Meghan tvrdi da je ona ta koja je plakala zbog Kate.

“Ispričala mi se i poslala mi je cvijeće”, rekla je Meghan u intervjuu Oprah Winfrey 2021. godine.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti