U kraljevsku porodicu stiže prinova, sretne vijesti potvrdili preslatkom fotografijom

Piše: Azra

Britanska princeza Eugenie očekuje svoje drugo dijete sa suprugom Jackom Brooksbankom i trebala bi roditi tokom ljeta, otkrili su britanski mediji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

Najmlađa kćerka princa Andrewa i Sarah Ferguson, rodila je svog prvog sina Augusta Philipa Hawkea Brooksbanka, koji je 13. u redu za prijestolje, u londonskoj bolnici Portland u februaru 2021. godine, a porodica se sada raduje novoj prinovi.

-Princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank sa zadovoljstvom objavljuju da ovog ljeta očekuju svoje drugo dijete. Porodica je oduševljena i August se jako veseli što će postati veliki brat, piše u službenom saopćenju iz Buckinghamske palače.

Eugenie, koja je inače bila poznata kao omiljena unuka pokojne kraljice, je potom na svom profilu na Instagramu podijelila preslatku fotografiju koju je snimio njezin suprug Jack, a na kojoj se vidi kako joj njezin mali sin ljubi trbuh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

-Tako smo uzbuđeni što možemo podijeliti vijest da će ovog ljeta naša porodica postati veća za jednog člana, napisala je princeza, a trenutno nije poznato čekaju li dječaka ili djevojčicu.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti