Supruga Gorana Bregovića rijetko se pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana

Piše: Azra

INSTAGRAM: @goran_bregovic_official

Legendarni rock muzičar Goran Bregović, regionalnu slavu stekao je velikim uspjehom na čelu jednog od najvećih jugoslovenskih bendova “Bijelo dugme”. Nakon raspada benda, Bregović je nastavio solo karijeru, a kasnije je formirao i svoj orkestar.

O svom privatnom životu Goran malo govori, a poznato je da je 30 godina u braku sa suprugom Dženanom. Dženana Sudžuka za Bregovića se udala 1993. godine, a vjenčanje se održalo u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu.

Iako su već tri desetljeća skupa i Bregović slovi sa jednu od najveći zvijezda ovih prostora, Dženana je uvijek bila sklonija voditi privatan život i brinuti se za porodicu. Par skupa ima tri kćerke Emu, Lulu i Unu.

Bregović ima i vanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je muzičar dijete prihvatio.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti