Dobro odijelo je imperativ elegancije, a Kate Middleton zna kako ga nositi u moćnoj i energičnoj boji

Piše: E.M.

Instagram @kate.princessofwales @katemiddleton_uk

Kate i William, princ i princeza od Walesa, prisustovali su događaju u organizaciji Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti, u sklopu kojega je Kate Middleton predstavila plan svoje kampanje “Shaping Us”, namijenjene za pomoć djeci u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovo je bio još jedan u nizu javnih pojavljivanja u kojima je buduća kraljica zasjenila sve svojim idejama, pojavom i sofisticiranim modnim odabirom.

Za ovu priliku, posegnula je za moćnim elegantnim odijelom u crvenoj boji, a sve je upotpunila kombinacijom crvenog i zlatnog aksesoara. Odijelo je djelo britanskog dizajnera Alexandera McQueena čije kreacije Kate bira samo za posebne prilike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Buduća kraljica nije bez razloga prozvana modnom ikonom, a ovim je dokazala da su modni klasici definitivno njen “teren”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti