Meghan i Harry snimljeni nakon što su izbačeni iz rezidencije

Piše: Azra

Kralj Charles izbacio je princa Harryja i Meghan Markle iz Frogmore Cottagea, koji je bio njihov dom u Velikoj Britaniji. Par se oglasio nakon vijesti o izbacivanju iz rezidencije.

Foto: Instagram @royalreplimeghan

-Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmore Cottageu, rekao je njihov glasnogovornik medijima.

Meghan i Harry sada su snimljeni u javnosti prvi put otkako ih je kralj izbacio iz Frogmore Cottagea. Izašli su na spoj u ekskluzivni klub za privatne članove u Los Angelesu, koji se plaća 4200 dolara godišnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Janelle (@royalreplimeghan)

Paparazzi su ih snimili prilikom dolaska u klub, a par nije skidao osmijehe s lica. Harry je prvi izašao iz automobila, a s njima je bio i zaštitar, koji je držao kišobran iznad Meghan dok je izlazila iz automobila.

Izvor: indx.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti