Ceremonija kao iz bajke: Pogledajte fotografije sa vjenčanja jordanska princeza Iman

Piše: Azra

Najstarija kćerka jordanskog kraljevskog para udala se za finansijera grčkih korijena.

Foto: Instagram @princess_iman_jo

Kraljica Rania i kralj Abdullah, kao i drugi članovi kraljevske porodice i mladoženjina porodica, bili su prisutni kada se princeza Iman udala za svog zaručnika Jameela Alexandera Thermiotisa.

Princeza Iman druga je u redu za jordansko prijestolje nakon njenog brata princa Huseina bin Abdallaha II. Kraljevska porodica u Ammanu je objavila zaruke para u julu.

Foto: Instagram @rhcjo

Bilo je to vjenčanje iz bajke. Ali bilo je to i kratko vjenčanje, vrlo kratko za ono na što smo navikli na Zapadu. Na ceremoniji od samo 15 minuta, princeza Iman i njen do tada zaručnik Jameel Alexander Thermiotis postali su suprug i žena u rezidenciji kralja Abdullaha i Ranije, u palači Beit Al Urdun, posebno ukrašenoj.

Foto: Instagram @rhcjo

Na Instagramu su se pojavile fotografije sa vjenčanja koje su mnoge ostavile bez riječi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti