Izostanak princeze Charlene na rođendanu princa Alberta budi brojna pitanja

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @monacomatin

 

Princ Albert proslavio je  65. rođendan te se tom prilikom tradicionalno pojavio na balkonu Kneževe palače kako bi pozdravio okupljene građane. U društvu princeze Gabrielle i princa Jacquesa mahnuo je okupljenima, a mnoge je začudilo to što uz njih nije bila i princeza Charlene. Počasni dan princ je tako proslavio bez supruge, što je ponovo iznjedrilo pitanje je li riječ o još jednoj krizi.

S blizancima se princ javio iz svoga doma u Monaku, no svi su primijetili njihovo loše raspoloženje pa se nameće pitanje pati li porodica zbog odsutnosti princeze Charlene.

Činjenica da je 45-godišnjakinja propustila ovako značajan rođendan ponovno zahuktava glasine o bračnoj krizi monegaškog kraljevskog para. Iako su ih žestoko demantirali, princ Albert i princeza Charlene već neko vrijeme ne djeluju sretno, a zajedno izvršavaju samo službene dužnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monaco Matin (@monacomatin)

Zadnji put je Charlene svom suprugu javno čestitala rođendan prije četiri godine, tačnije 2019., uz fotografiju njega i njihovo dvoje djece ispred rođendanske torte s upaljenim svjećicama.

Ipak, Palača je objavila sažetak rođendanskog slavlja princa Alberta u kojem su spomenuli da je i princeza bila uključena u dnevne aktivnosti.

– Princ Albert II rođen je 14. marta 1958. i proslavio je 65. rođendan s porodicom. U 12 sati prinčev orkestar karabinjera čestitao mu je tokom smjene straže na trgu u palači uz muziku za njegov rođendan. Princ je zatim ručao sa suprugom, princezom Charlene, i njihovom djecom, nasljednim princem Jacquesom i princezom Gabriellom, s porodicom, obavijestili su iz Palače te otkrili da se navečer porodica uputila u kazalište kako bi pogledala predstavu kreiranu za kraljevski rođendan. Već ranije Albert je najavio zajednički odlazak na predstavu rekavši kako su mu djeca najavila da će ga odvesti u kazalište.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti