Princ Harry dolazi na krunidbu, ali bez Meghan Markle: Ona nema hrabrosti da se pojavi

Piše: L. K. P.

Foto: vogue i usmagazine

Bivši butler princeze Diane tvrdi kako će princu Harryju biti posebno teško gledati Camillu na poziciju koju je mogla zauzimati njegova majka te kako Meghan nije dovoljno snažna da se suoči s porodicom po kojoj je sasula drvlje i kamenje.

Paul Burrell, dobro upućen izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je New York Postu kako vjeruje da će se princ Harry pojaviti na krunidbi kralja Charlesa III, no najvjerovatnije bez svoje supruge Meghan Markle.

Burrell je preko deset godina radio kao butler tragično preminule princeze Diane te je dobro upućen u aktualna zbivanja unutar porodice.

Tvrdi kako je kralj pokazao visok stupanj morala prešavši preko svih nedavnih zbivanja i uručivši službenu pozivnicu princu Harryju i Meghan Markle.

-Sigurno je kako će vojvodi i vojvotkinji od Sussexa biti iznimno nelagodno pojaviti se u krugu kraljevske porodice. Jesu li spremni suočiti se s posljedicama svojih djela, pita se Burrell pa ističe sumnju u spremnost Meghan da se suoči s neupitnim pritiskom:

„Mislim da Meghan nije dovoljno snažna i hrabra da bi se ondje pojavila. Morala bi pogledati u oči članovima porodice po kojima je sasula drvlje i kamenje.“

Ipak, bivši butler princeze Diane uvjeren je kako će se princ Harry pojaviti na svečanosti, iako se ona održava na rođendan njegovog sina Archieja.

– Vjerujem da će se Harry pojaviti na krunidbi, a pretpostavljam kako mu je Meghan poručila kako će u tom slučaju morati doći sam, rekao je Burrell.

 

Pročitajte još