Palača reagirala na glasine o razvodu princa Alberta i princeze Charlene

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @hshprincesscharlene

Godinama se priča kako brak princa Alberta i princeze Charlene s vremenom tone sve dublje i dublje, a francuski magazin „Royaute“ nedavno je objavio da je stigao kraj i da je par u procesu rastave. Kako bi se ušutkala javnost i utišale negativne priče, palača je morala reagirati.

– Kneževa palača u Monaku demantira „zlonamjerne“ glasine o razdvajanju princa Alberta i princeze Charlene, stoji u saopćenju na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hshprincealbertii

Na taj način palača je još jedanput stvorila privid da je par u najboljim odnosima te je odbacila glasine koje su sve glasnije od sredine marta. Sredinom marta, nakon što je Albert samo mahnuo s balkona palače sa svojom djecom, princezom Gabriellom i princem Jacquesom, povodom svog 65. rođendana, javnost je ozbiljno pomislila da je riječ o znakovitom odsustvu princeze.

Međutim, u službenom saopćenju, palača je kasnije podijelila sažetak Albertova rođendana prema kojem je on ručao sa svojom suprugom, princezom Charlene, i njihovom djecom te su se kasnije uputili na predstavu povodom njegovog rođendana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti